Hoax history: Google biedt gratis internetverbinding via toilet

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Na draadloos, kabel, adsl en het elektriciteitsnet kondigt Google op 1 april 2007 het revolutionaire TiSP aan, een kosteloze internetverbinding via het riool. TiSP staat voor “Toilet Internet Service Provider”.

Volgens Google is de BETA versie van TiSP supersnel en zeer betrouwbaar, eenvoudig te installeren en vacuĆ¼m afgesloten om waterschade en aantasting door uitwerpselen te voorkomen.

Gebruikers kunnen de verbinding zelf tot stand brengen door een glasvezelkabel in hun toiletpot te hangen en vervolgens door te trekken. Optioneel kan de installatie ook worden uitgevoerd door een elektronische robot, al is het toilet dan enkele uren niet te gebruiken, omdat er kans bestaat dat de robot via uw eigen achteruitgang naar binnen kruipt.
Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoax history: Google biedt gratis internetverbinding via toilet

  1. Glasvezel

    Tegenwoordig gaat het wel door het riool: )

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>