Man laat ‘mini’ op penis tatoeëren

Ho e ver zou jij gaan om een Mini te winnen? De 39-jarige tuinman Andreas Müller ging wel heel ver voor een gratis auto. De Duitser reageerde op een oproep van een radiozender om een zo gek mogelijke tegenprestatie te bedenken om een Mini ter waarde van 24.000 euro te verdienen. Müllers idee: de naam van de auto op zijn geslachtsdeel laten tatoeëren. De zender accepteerde en dus moest de tuinman eraan geloven. Het woord ‘Mini’ werd live in de studio op zijn penis vereeuwigd. De vriendin van Müller verheugt zich al op de Mini. Die op vier wielen welteverstaan, want die andere is voorlopig uit de running, schrijft de krant de Bild.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>