Kopieert Lady Gaga Madonna?

In de USA is het de vraag van de dag: is Lady gaga een kopie van Madonna? Zelfs de Washinton Post besteed aandacht aan deze vraag. Lady Gaga danst net zo goed als Madonna, schrijft ook haar eigen nummers en komt uit dezelfde cultuur. En dat is nog maar een topje van de ijsberg…

Na de lancering van haar nieuwe hit ‘Alejandro’ zien veel Madonnafans Lady Gaga net zo shockeren als Madonna deed met de videoclip van Like a Prayer. In deze clip zien we een Madonna die verliefd is op een zwarte Christus. In de nieuwe clip van Lady Gaga is de zangeres verkleed als een psychedelische non, die nogal sensueel haar bloemenkrans inslikt.

Whatever works, zou Woody Allen hierop zeggen. Kopie of niet, Lady Gaga heeft inmiddels 40 miljoen albums en 15 miljoen singles verkocht en drie van haar songs zijn op iTunes een van de 25 meest gedownloade nummers.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kopieert Lady Gaga Madonna?

 1. Natas

  Sorry hoor maar als ze zichzelf op zo’n hoerige manier moet bewijzen dan is ze echt niet goed bij dr kop (wat ze al niet was met dr nieuwe smerige Alejandro video maargoed)

    /   Reply  / 
 2. grootsteladygagafan

  je bent gwn jaloers dat jij niet populair bent!
  lady gaga kan gwn goede muziek maken punt uit
  i love you mother monster!

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Hij is populair bij de GAY cultuur dat wil toch niemand niet.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>