‘Joran was fantastisch als minnaar’

Melody Granadillo, de ex-vriendin van Joran, heeft aan de journalisten van een Amerikaans televisieprogramma vertelt dat Joran van der Sloot een fantastische minnaar was.

‘We flikflooiden heel wat af’, schreef ze over haar eerste seksuele ontmoetingen met de huidige moordverdachte.

‘Hij wilde een lap dance. Het was een geweldige nacht. Romantisch en we hadden veel lol. Ik gaf hem nog een zuigzoen,’ aldus Melody die in 2003 een relatie met Joran had. ‘We konden uren met elkaar praten en keken elkaar graag lang in de ogen.’Ā  Nog steeds heeft ze foto’s en emails uit die tijd bewaard en zijn haar gevoelens voor de ‘Dutch Playboy’ (zoals buitenlandse media hem noemen) uitgebreid in haar dagboek beschreven.

De twee bleven al die jaren contact houden, ook toen het onderzoek naar de vermiste Natalee Holloway liep. De ex-vriendin beweert nog vlak voor de moord op Stephany Flores contact met hem te hebben gehad.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Joran was fantastisch als minnaar’

  1. Pingback: Huwelijksaanzoeken voor Joran | Hoax

  2. Pingback: De 10 grootste leugens over Joran van der Sloot | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>