Best hoax ’09: Deense zoekt vader zoontje, na onenightstand (YouTube)

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

Hoe dom ben je dan? Als je tijdens een onenightstand, jezelf zwanger laat penetreren door een dronken toerist, waarvan je niet eens de naam weet. De Deense Karen lijkt met stip de domste slet op deze aardbol. Maar het filmpje blijkt in scène te zijn gezet door het Deense bureau voor toerisme, die Karen wil inzetten als toeristenlokkertje. Wij snappen nog steeds niet waarom, maar Karen is er in ieder geval goed rijk mee geworden. Niet eens zo dom dus…

“Hallo, ik ben Karen en ik kom uit Denemarken. Ik doe deze oproep omdat ik de vader zoek van mijn zoontje August“, zo klinkt de oproep van de blonde Deense.

“We ontmoetten elkaar anderhalf jaar geleden toen je op vakantie was in Denemarken. Je was je vrienden verloren en we gingen samen iets drinken. Ik schaam me ervoor, maar ik herinner niet eens je naam.”Karen en haar naamloze onenightstand vergaten een kapotje te gebruiken. Bij Karen thuis bedreven ze de liefde. “Maar de volgende morgen was je verdwenen.”

En zo heeft ze nu een zoontje August. Omdat Karen toch wil dat August zijn vader leert kennen, plaatste ze de oproep op Youtube. . Ik wou je alleen laten weten dat August bestaat. En mocht je dit zien, contacteer me dan asjeblief.”

Met de nepvideo probeert het Deense bureau Visit Denmark om meer toeristen naar het Scandinavische land te lokken. En zo prijst Denemarken zich mooi in de markt voor de moderne seksvakantie van deze tijd. Want Deense meisjes zijn makkelijk te verleiden en van condooms hebben ze al helemaal nooit gehoord. Aldus onze conclusie…

Het filmpje is inmiddels verwijderd, daarom zie je hier hoe Karen alles opbiecht in een Deense talkshow.

Meer Best hoax ‘09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’09: Deense zoekt vader zoontje, na onenightstand (YouTube)

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>