Best hoax ’09: Opa en kleinzoon vliegen naar verkeerde Sydney

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

Eindelijk zou het dit jaar dan gebeuren, Opa ging met zijn kleinzoon op vakantie, het reisdoel was niet zomaar een lullige midweek Terschelling. Het stel zou een rondreis maken door Australië. Maar toen het tweetal arriveerde op het vliegveld in Sydney, bleek dat ze hun omgewisselde Australische dollars nergens geaccepteerd werden.

Opa en kleinzoon dachten dat ze samen voor het eerst voet op Australische bodem zette voor een memorabele vakantie. Maar ze bleken echter helemaal niet in Sydney Australië te zijn geland.

In plaats daarvan zijn ze 27000 kilometer verderop geraakt, in de gelijknamige plaats Sydney, maar dan in  Canada. En dat terwijl ze bij het reisbureau toch duidelijk hebben aangegeven naar Down Under te willen.

Wij hebben het blonde reisbureaumeisje vast aangemeld voor een korte cursus topografie. En hopen dat Opa en kleinzoon toch nog een fijne vakantie in Canada hebben gehad.

Meer Best hoax ‘09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’09: Opa en kleinzoon vliegen naar verkeerde Sydney

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>