Best hoax ’09: Zoon Castro verleidt met fake datingprofiel

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

Het kan ons allemaal gebeuren, verleid worden door een sexy en gewillig internetmeisje dat achteraf fake blijkt te zijn. Zo ook Antonio Castro Soto del Valle, zoon van de Cubaande leider Fidel Castro (je weet wel die in dat trainingspak). Meneer dacht op een datingsite lekkere chick Claudia Valencia aan de haak te hebben geslagen en is al maanden hopeloos verliefd.

De twee hadden zelfs al na wat virtueel gerommeld. Uiteindelijk bekende Castro via de mail dat hij met haar naar bed wilde.

Maar jammer voor Castro, het was niet de jonge knappe donkerharige Claudia waar hij al maanden mee mailde. Het bleek de 46 jaar oudere Luis Domínguez (en nog een kale man ook) die erop uit was prive gegevens van de Castro familie te weten te komen. En gelukt! Castro had Claudia zijn persoonlijke adres en telefoonnummer al gegeven. Ook vertelde hij dat hij binnenkort zonder bodyguards naar Mexico ging.

Castro’s hart is gebroken. Opmerkelijk detail is dat de zoon van Castro een mobiele telefoon heeft met internetverbinding. Dit terwijl deze verboden zijn door dictator papa Castro.

Meer Best hoax ‘09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’09: Zoon Castro verleidt met fake datingprofiel

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>