Best hoax ’09: 13-jarige wordt vader

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

De wereld reageert geschokt op het bericht dat een dertienjarige Engelse jongen zich zou hebben voortgeplant met zijn 15 jarige buurmeisje. De familie wilde met de publicatie van het sprookje geld binnenhalen om de baby te verzorgen.

Maar de 13-jarige Alfie wil hier niets van weten: “Alfie Patten, I’m the daddy, if not **** you all I’ll still be there”, staat er op zijn shirt te lezen, verder onthoudt de babyface zich van elk commentaar.

Wie nu wel de vader van de kleine dreumes is; dat is volkomen onduidelijk. Direct na de geboorte meldde zich al twee andere jongens, die ook ‘doktertje hadden gespeeld’ met de 15-jarige moeder. Nu blijkt dat het sletje negen maanden geleden ook nog met vier andere jongens vieze spelletjes heeft gespeeld.

Meer Best hoax ’09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’09: 13-jarige wordt vader

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

  2. Pingback: De 25 grootste hoaxen van 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>