Kill Bill Carradine vermoord door sekte?

Natuurlijk weten we al lang dat een uit de hand gelopen seksspelletje, het einde betekende voor Kill-Bill-acteur David Carradine. Maar omdat dit uiteraard niet zo’n heel fraaie dood is, is het begrijpelijk dat de familie het graag iets anders ziet.

Deze beweren in boulevardblad the Sun, dat de acteur vermoord is door een geheime kung fu sekte.

“David was erg geïnteresseerd in het onderzoek naar en openbaarmaking van geheime genootschappen”, aldus een woordvoerder. De ontdekking en mogelijke openbaarmaking van één van die sektes zou Carradine nu dus fataal zijn geworden.

Mooi geprobeerd, dat geloofd toch niemand, wij adviseren de familie nog even verder te verzinnen. Tot die tijd houden wij het erop dat Carradine hield van bizarre seksspelletjes.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>