Tsunami alert voor 22 juli

Vers in onze mailbox, een schokkende tsunami waarschuwing. Na een aardbeving zullen Maleisië, Singapore,  Australie, India en Sri Lanka worden overspoeld door een heftige vloedgolf.

Vakantieplannen? Nu je doet er verstandig aan deze voorlopig even af te zeggen, want de hele oceaan dreigt te veranderen in een golfslagbad. En dit alles als gevolg van een korte zonsverduistering op diezelfde datum. Wij hebben je in ieder geval gewaarschuwd.

De originele mail:

Fw: July 22nd 2009 another Tsunami..

I just received this message from a colleague. I don’t know the source of the message; I also don’t know the credibility of the content, but just beware.

Below is the content on the message:

“Hello there. I just wanted 2 let you know that please stay away from the beaches all around in the month of July. There is a prediction that there will be another tsunami hitting on July 22nd. It is also when there will be sun eclipse. Predicted that it is going 2 be really bad and countries like Malaysia (Sabah & Sarawak), Singapore, Maldives, Australia, Mauritius, Si Lanka, India, Indonesia, Philippines are going 2 be badly hit. Please try and stay away from the beaches in July. Better 2 be safe than sorry. Please pass the word around. Please also pray for all beings.”

Thanks and have a nice day.

Bless you~

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tsunami alert voor 22 juli

  1. Koopplein Rheden Rozendaal

    Lijkt me absoluut niet echt, als deze jongen zo goed kan voorspellen moet hij op de beurs gaan speculeren, kan hij nog wat verdienen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>