Schoolmeisjes hysterisch na ontmoeting met spook

Zeventien schoolmeisjes in Maleisië hebben een hartverzakking gekregen toen zij in de schoolkantine een spook tegenkwamen. Het was al de tweede keer dat het vrouwelijke spook in een wit gewaad de meisjes een bezoekje bracht. Eerder waren 50 schoolkinderen getuige van het spook met het lange haar.

Een vader van een meisje dat is flauwgevallen verklaart dat zijn dochter sindsdien nog steeds erg zwak is. Dat de pubermeisjes dit spook niet uit verveling hebben verzonnen, zou moeten blijken uit een wazige foto op de telefoon van een van de aanwezigen. Maar die is op raadselachtige wijze nog steeds niet openbaar gemaakt…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>