Het bewijs is geleverd: hobbits bestaan!

Wie dacht dat hobbits alleen in de film Lord of the Rings voorkomen, heeft het mis. Deze kleine beestachtige mensjes bestaan echt! Een vrouw in Qatar heeft er eentje op de plaat vast kunnen leggen. Ze ontdekte de hobbit toen ze aan het wandelen was. Toen ze dichterbij wilde komen, schoot hij weg.

Toch is niet iedereen overtuigd dat het hier om een hobbit gaat. De aye-aye, ook wel halfaap genoemd, heeft namelijk ook verdacht veel van het beestachtige mensje op de foto. Alleen zou die weer niet in Qatar kunnen voorkomen, want die leeft in Madagaskar. Hobbit of niet, het is een bijzondere foto. En zolang er geen orks de hoek om komen kijken, is er niks aan de hand…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Het bewijs is geleverd: hobbits bestaan!

  1. Pingback: Buitenaards wezen op de kiek | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>