Voetballer laat scheet en krijgt geel

In het Engelse Stretford deed zich een bizar incident voor op het voetbalveld. Een speler kreeg een gele kaart omdat hij een harde scheet liet, net op het moment dat de tegenstander de bal in het doel wilde schieten.

Al was zijn scheet en de stank nog zo ondragelijk, helaas voor hem scoorde de tegenpartij toch.

En daarbovenop kreeg de stinkerd ook nog een gele kaart. Volgens de scheidsrechter liet de voetballer ze opzettelijk ‘knallen’ om de tegenpartij af te leiden. Ook ging de bal terug op de stip, waarna tegenpartij International alsnog scoorde. Ondanks deze tegengoal wist de club van de stinkerd toch met 6-4 te winnen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>