Dapper konijntje redt baasjes van de dood

Tja, dit soort berichten vallen niet te checken, dus laten we de Britse Warren Taylor en Kacey Leathers maar op hun woord geloven. Hun konijntje, genaamd Bunny (inderdaad), heeft het stel gered van de dood door uit zijn hok te ontsnappen, naar boven te huppelen en aan de deur van de baasjes te krabben. Er bleek namelijk een gaslek te zijn. 

Dat de dappere langoor er niet aan gedacht heeft om eerst de gaskraan uit te draaien, da’s hem vergeven. Een extra wortel voor Bunny de held!!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>