Ook Japanse banken vallen om

Ook in Japan siddert en huivert onder de druk van de actuele kredietcrisis. De afgelopen zeven uur gingen er maar liefst drie banken kapot. De ‘Origami bank’ werd dubbelgevouwen, de ‘Sumo bank’ opgeblazen en de ‘Bonsai bank’ kondigde aan zijn filialen te gaan verkleinen.


Maar ook gisteren was het een zwarte dag op de Japanse beurs. Toen moesten driehonderd werknemers van de ‘Karaoke Bank’ voortaan hun geld verdienen als straatmuzikant. En sprongen ontslagen bankiers van de ‘Kamikaze bank’ massaal van het dak van hun 89-verdiepingen tellende hoofdgebouw.

Ook sneed de ‘Samurai Bank’ flink in zijn uitgaven, terwijl de ‘Karate Bank’ een fikse trap moest incasseren.

Analisten verwachten dat het deze week nog niet voorbij is met de problemen in het Japanse Bankwezen. Naar verwachting wordt de Sushi bank als volgende rauw opgediend en opgegeten.

Even bekennen, hij is flauw, maar wij vinden hem leuk, deze Engelse doorstuurmail.

En voor diegene die het nog steeds niet begrijpen, hebben we een aantal hints. Origami is een Japanse vouwkunst, Karate en Sumo worstelen traditionele Japanse vechtsporten, in zijn vrije tijd gaat een Japanner naar een Karaoke bar en eet hij rauwe Sushi…

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ook Japanse banken vallen om

  1. André de Hooge

    De banken vallen om??? Worden de poten eronder vandaan gezaagd???? Hahahahahahahahahaha!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>