Engelse televisie tuinman schrijft nieuwe versie Kama Sutra

De Engelse Rob de tuinman, heeft een nieuwe versie van standjeshandleiding Kama Sutra geschreven. In zijn nieuw bedachte liefdesposities speelt steeds een ander tuingereedschap de hoofdrol.

Zo zijn er voor de beginners standjes met een hark en de gevorderden kunnen aan de gang met een grasmaaier. Deze informatie staat te lezen op de Wikipedia van de groen gevingerde presentator.

Tuinman Alan Titchmarsh is het slachtoffer van een paar grappenmakers. En hij is ten einde raad: “Ik weet niet hoe ik moet inloggen om mijn Wikipedia te veranderen.” Gelukkig voor onze tuinman wist zijn dochter meer van computers, zij heeft de informatie inmiddels verwijderd.

Een ander opmerkelijk feit op zijn Wikipedia is echter wel waar: de tuinman is het meest betaste wassen beeld in Madame Tussauds, maar dat komt omdat hij naast het beeld van Brad Pitt’s staat en toeschouwers vaak per ongeluk tegen hem aan stoten als ze met zijn buurman op de foto gaan.

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Engelse televisie tuinman schrijft nieuwe versie Kama Sutra

  1. André de Hooge

    Veel werkplezier!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>