Is dit de nieuwe Iphone van €99?

Hot gadget news! De geruchten worden sterker: Nu geeft ook Apple zelf toe dat het bedrijf wel zal moeten toetreden tot de 99 dollar-telefoonmarkt, omdat het anders in financiële moeilijkheden zal komen.

Wellicht is de nieuwe goedkope Iphone nog voor de kerst te koop bij het Amerikaanse Wal-Mart. En zijn dit de eerste beelden?

Op dit moment verkoopt Wal-Mart de 8GB- en 16GB-versie respectievelijk voor 199 en 299 dollar. De nieuwe Iphone zal een geheugen hebben van 4 GB.

En wij hebben hem! Op een Aziatische site vonden wij de Iphone Flip, een Apple-kloon van onder de €100. En opmerkelijk, het apparaat schijnt niet eens zo slecht te zijn. Het ontwerp ziet er best strak uit.

Wat de specs betreft, de grijper heeft een VGA-camera, 2,6-inch QVGA (240 × 320 pixels) scherm, media player en een aantal spelletjes. De afmetingen 105 × 53×17 mm en het gewicht ongeveer 110 gram. Wij hebben alvast een leuk kerstcadeau gevonden!

Lees ook: Prijs Nintendo DS verlaagd naar €50.-

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Is dit de nieuwe Iphone van €99?

  1. André de Hooge

    Zeker weten!!! Ik kan het weten!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>