Kannibaal wint radiospelletje

“Wat is het meest raarste dat jij ooit hebt gegeten?”, was de vraag die de ochtend dj van TFM Radio deze week stelde. Al gauw meldde Anthea uit Guisborough zich aan de telefoon.

“Ik heb mensenvlees gegeten”, biechtte het meisje op. Luisteraars en presentator waren shocked: “Oh my goodness. Right, all bets are off. You can’t beat that.”

De kannibaal vertelde dat ze in Afrika had gewoond, elke dag ging haar moeder naar dezelfde slager, totdat deze er opeens niet meer was. De zaak was gesloten omdat de politie in de koelvitrine mensenvlees had gevonden. Het bleek dat de slager al jaren dode lichamen van Afrikaanse kindertjes in zijn hamburgers en slavinken verwerkte.

De dj was sprakeloos, het was een van de raarste telefoontjes die hij ooit had gehad. Toch laat hij weten de belster niet te geloven, de Britse krant Gazettelive is een zoektocht naar de vrouw begonnen. Wat de belster met haar leugentje gewonnen heeft is niet bekend. Het telefoongesprek staat hier online.

Lees ook: Kankerpatiënt vraagt voor euthanasie plaat aan bij GIEL

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>