homo-wielrenners uit Tour gezet

De website slechtnieuws.be zou zijn slogan “goed nieuws is geen nieuws” beter kunnen veranderen in “slecht nieuws is geen nieuws”.

De redactie aldaar presteerden het om een bericht in de wereld te helpen dat twee wielrenners uit de tour zijn gezet, omdat ze seksuele handelingen bij elkaar uitvoerden.

“De betrokken wielrenners, Daniel Busquin en Jerardo Companys, kregen te horen dat hun deelname aan de volgende rit van Vittel naar Colmar met onmiddellijke ingang opgeschort werd. Het was een ploegmaat van Busquin die de twee betrapte in het logement dat hij met de renner deelt.

Hij heeft onmiddellijk de organisatie op de hoogte gebracht van de situatie. De ploegmaat, die anoniem wenst te blijven, treedt niet in detail maar beweert stellig dat het tafereel weinig aan de verbeelding overliet”, aldus de website.

Feit blijft alleen dat beide renners niet eens aan de Tour de France meedoen. “Wij hebben het ook ontvangen. Het is zonder meer nep.”, reageerde het ANP op het persbericht. Ook de redactie van radio Tour de France spreekt na een extra check bij expert Maarten Ducrot van een foute grap.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “homo-wielrenners uit Tour gezet

  1. Henkbert

    Smaakloos en echt te sneu. Slechtesite.be

      /   Reply  / 
  2. Alex

    Jaja de site heet zelf al “Slechtnieuws” maar bedoelen slechte journalisten site.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>