Graancirkels in Californië blijken reclamestunt

In Chualar in Californë verschenen eind december opeens immense graancirkels. Zoals als altijd zijn er dan meteen talloze mensen die zeker weten dat het echt is, die zeker weten dat het nep is, die zeker weten dat er een diepere betekenis achter zit en die zeker weten dat er aliens aankomen.

Toch bleef het bij deze graancirkels lang een mysterie waar ze vandaan kwamen. Pas zondag werden ze geclaimed, op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. Een marketing team van het bedrijf Nvidia was verantwoordelijk voor de graancirkels.

De graancirkels hebben precies de vorm van die nieuwste chip van het bedrijf. Britse graancirkel-artiesten hebben het ontwerp heel gedetailleerd nagemaakt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>