Jongens tweetten foto’s bewusteloos meisje: ‘We gaan deze bitch verkrachten’

Het jaar begon op Twitter met een wel heel zieke grap. In de Nieuwjaarsnacht twitterde Lil Juan (@RichlonelyJuan) een foto van een meisje dat bewusteloos op de grond lag in haar eigen braaksel. “Iemand heeft iets in haar drankje gedaan, maar ja hoe dan ook, ik en mijn broer gaan haar verkrachten”, zette hij erbij.

Twittermania.nl heeft op een rijtje gezet wat er daarna precies gebeurde. Lil Juans tweet werd heel vaak geretweet en er werd veel op gereageerd. “STOP ME TE VERTELLEN DAT IK DE POLITIE MOET BELLEN, ZIE IK ERUIT ALS EEN VERKLIKKER?”, tweette Lil Juan als reactie. En toen ging ook zijn ‘broer’ TaBarius (@IH8UHOES) meedoeen. “Ik heb haar omgekleed”, schreef hij bij een nieuwe foto van het meisje. “Ze slaapt vredig voor nu”.

Bron: twitter.com/richlonelyjuan

Niet veel later ging hij nog een paar stapjes verder. “Ik heb die bitch in mijn kofferbak nu. Bel de politie en zeg maar dat ze nog maar voor tien minuten zuurstof heeft.” En toen die tien minuten voorbij waren zette hij op Twitter dat ze dood was, maar dat hij dan net zo goed nog maar een keer seks met haar kon hebben.

Dat ging Lil Juan te ver. “Haar hart klopt niet meer #ImOut”, schreef hij. De politie nam de zaak heel serieus. Ook nu blijkt dat het om een grap gaat blijft het onderzoek lopen. Maar aangezien ze geen misdrijf hebben begaan, is het de vraag of de politie iets tegen de jongens kan doen.

Het account van Lil Juan is inmiddels verwijderd, maar die van TaBarius bestond zondagmiddag nog.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>