Bigfoot voet gesignaleerd

In het Amerikaanse plaatsje Chatham, Illinois is een afdruk van een Bigfoot voet gesignaleerd. Er werd al enige tijd melding gemaakt van rare geluiden die uit het bos kwamen.

Zelfs een duitse herder rook onraad en ging op onderzoek uit. Verstijfd van angst kwam hij weer binnen, sindsdien durft hij het huis niet meer uit en wijkt hij niet meer van de zijde van zijn baasje.Wat is er nu precies aan de hand? Er isĀ  bij een appel boom in een tuin een hele grote voetafdruk ontdekt, abnormaal groot. Logische verklaring is uiteraard dat dit van een Bigfoot moet zijn geweest.

De eigenaar van de tuin waarin de boom staat beweert al jaren soms rare geluiden uit het bos te horen, maar heeft dit altijd toegewezen aan de dieren in het bos. Dat er een Bigfoot in het bos zou wonen, had ze nooit gedacht.

Ook de politie wist zich geen raad met de, overigens perfecte, afdruk van een enorme voet met vijf nagels, welke ook perfect geplaatst waren. Reden te meer voor de bewoners om aan te nemen dat het gaat om een Bigfoot.

Een Bigfoot die zijn passen in ieder geval erg zorgvuldig zet, dat is zeker.

Luister fragment:
In de eerste uitzending van HOAX.RADIO op Radio 1 ontmaskerde apenprofessor Jan van Hooff de mythische bigfoot.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>