Hoax history: Mailtje versturen via de post

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

De ouderwetse brief moet al een tijdje inleveren op de mail. Om de noodlijdende posterijen tegemoet te komen lanceerde Gmail op 1 april 2007 een nieuwe functie. Voortaan kon een mail zowel digitaal als via de post worden verstuurd. Uiteraard een aprilgrap, maar wel een leuke.

Voordeel van de dienst, die Google Gmail Paper heet, is dat alle mail in een keer in een grote doos bezorgd wordt. Je deze dus gemakkelijk lezen, sorteren of zelfs met de hand doorzoeken. Ook wordt er een klein prullenbakje meegestuurd, waarin mailtjes kunnen worden weggegooid.

Google Gmail Paper is een stuk veiliger dan zijn digitale variant. Een kartonnen doos is immers onmogelijk te hacken. De verzendkosten worden betaald door de advertenties, net zoals in gewone Gmail. Zelfs een foto als attachement meesturen is mogelijk, deze wordt afgedrukt en met een paperclip aan de brief bevestigd.

Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>