Best hoax ’09: Cheerleader kan na griepprik alleen nog achteruitlopen (YouTube)

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

De hele wereld was dit jaar in de ban van de Mexicaanse griep. Miljoenen mensen werden gevaccineerd en dan gaat het een keertje fout, zou je zeggen. Onderstaand bericht schopte het na vermelding op hoax.blog.nl tot hardnekkige doorstuurmail op Hyves.

Er is iets raars aan de hand met de knappe Desiree Jennings, de vijfentwintig jarige Amerikaanse Cheerleader kan alleen nog maar achteruit lopen. Haar handicap zou het gevolg zijn van een griepprik tegen de Mexicaanse griep. Voordat ze de vaccinatie kreeg was Desirée een gezonde meid met een goede conditie en zelfs ambassadeur van de Washington Redskins, een trainingsprogramma om cheerleader te worden.

Volgens de doktoren heeft het meisje acute vorm van dystonia, een soort afwijking in de spieren. En daar is ze mooi klaar mee. Het meisje zou het liefst de prik terugdraaien en waarschuwt dan ook iedereen zichzelf te laten inenten.

“You realize your life is never going to come back the way it was. My goal in life was to one day be a CEO. Now, I don’t know if I can ever return back to work”, aldus de aangeslagen Desiree Jennings.

Meer Best hoax ‘09


facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’09: Cheerleader kan na griepprik alleen nog achteruitlopen (YouTube)

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>