Lady Gaga neergestoken tijdens MTV Awards (filmpje)

We weten nu al een beetje dat we van Lady Gaga altijd wel iets opmerkelijks kunnen verwachten. Dit keer viel haar optreden tijdens de MTV Video Music Awards nogal op. Vooral het einde is nogal ‘creatief’ of beter bloederig te noemen.

In een act die Marlyn Manson niet zou misstaan spuit er een fontein bloed tussen Gagaā€™s borsten vandaan, waarna ze volledig levenloos aan een vleeshaak wordt opgetakeld. Overigens was bij dit alles geen rare bobbel in haar slipje te zien. (FILMPJE!)

Je mag van ons aannemen dat dit vreemde en lugubere schouwspel zeker de moeite waard is om even te bekijken. Wel vreemd is dat VIACOM, de grote baas van MTV de clip voor Europa volledig in de ban heeft gedaan. Snel kijken dus, voordat YouTube hem weer verwijderd. Anders is de hele show hier 100% illegaal te downloaden. Tijdens de MTV-Awards, werd de zangeres beloond met de prijs voor beste nieuwkomer.

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Lady Gaga neergestoken tijdens MTV Awards (filmpje)

 1. pascal

  en nu niet meer raar

    /   Reply  / 
 2. pascal

  ik vind dat Geert Wilders hier niet veel onder aan doet om aandacht te krijgen

    /   Reply  / 
  1. Fred Buddingh Auteur

   Maar Geert moet je gewoon negeren en daarom zeggen wij deze week gewoon helemaal niets

     /   Reply  / 
  2. nataszka

   hoezoo niet?

     /   Reply  / 
 3. Pingback: Stiekem toch niet dood in 2009 | Hoax

 4. deveney walburg

  ik vind het link om lady gaga een man te noemen het is overdijdelek een vrouw en jesse mccartnie is een lekkerding jammer dat hij een vriendin heb anders had ik met hem getrouwd en vinden jullie hem ook een lekkerdieng. groetjes deveney

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>