Auto rijdt over Eminem heen

Was de wereld toch weer bijna een rapper armer. Diverse sites meldde dit weekend dat Eminem omgekomen zou zijn bij een auto ongeluk. Een deadhoax die ons bekend voorkomt: een onbekende meldt op Twitter dat Eminem dood is, automatische rss-bots nemen de melding klakkeloos (want: automatisch) over en binnen enkele seconden is de halve wereld in rep en roer. Een paar uur later laat het management van de rapper weten dat Eminem still alife is. Eind goed al goedā€¦

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Auto rijdt over Eminem heen

  1. Biarylera

    Great news, everyone! Today all of us devil-may-care needs quest of some oasis of helping and harmony.
    Completele the only is http://thecutestsiteintheworld.com – this site.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>