Omer Bhatti ontkent Michael Jacksons zoon te zijn

Enkele dagen geleden wilde Omer Bhatti nog een dna-test doen om te bewijzen dat hij de zoon zou zijn van Michael Jackson, maar nu ontkent hij het weer.

“Michael is niet mijn vader. Hij en ik waren gewoon ontzettend close. Hij was mijn beste vriend”, zegt Omer volgens mirror.co.uk.

De 25-jarige jongen woonde zo’n acht jaar bij The King of Pop op zijn Neverland Ranch. Vele mensen speculeerden al dat hij daar zou wonen, omdat hij een geheim kind van Michael Jackson zou zijn. Dit spreekt de jongen nu – evenals zijn voorgaande uitspraken – tegen.

Omer Bhatti zat tijdens de herdenkingsdienst voor de popster op de eerste tij, naast de rest van de familie Jackson. “Michael zei altijd dat ik als een zoon voor hem was. Maar mijn echte ouders komen uit Noorwegen. Ik zat naast Michaels familie bij de herdenking omdat hij mij beschouwde als zijn beste vriend, niet omdat ik zijn zoon ben.”

Michael’s broer Jermaine laat weten dat, mocht Omer Bhatti wel de vierde zoon van zijn broer te zijn, hij in de Jackson-familie zal worden opgenomen.

Is Omer Bhatti de zoon van Michael Jackson?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Omer Bhatti ontkent Michael Jacksons zoon te zijn

 1. zc

  Ik denk dat hij een dna-test heeft gedaan en dat hij de zoon van Michael jackson wel is en dat hij dat nu voor iedereen ontkent. ik vind hem ook wel raar eerst zegt hij dat hij de zoon van michael jackson is en dat hij een dna-test wil doen om het te bewijzen, en nu zegt hij dat hij de zoon van michael jackson NIET is?

  raaar!

    /   Reply  / 
 2. adnnan

  so dit is so oud hea neij nrmaal jullie komen pas nu mee haahahaha
  schaam je man lol egt verot

    /   Reply  / 
 3. anne

  ze lijken echt super veel op elkaar ook die OGEN
  allebei even eng ha maar die “zoon”
  lijkt net een meisje

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Big MJ hoax: De kinderen van Michael Jackson | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>