Michael Jackson vermoord door samenzweerders

Twee weken na de dood van ‘The King of Pop’ beginnen de conspiracy-theorieen langzaam maar zeker hun weg op het internet te vinden. Zo zou zanger Michael Jackson om het leven zijn gebracht door een groep samenzweerders die azen op het geld van de popster.

Dat zegt zijn zus La Toya Jackson in de Britse zondagskrant News of the World. Ook weet ze wie de moordenaar is: “Ik weet wie het heeft gedaan en ik zal hem te pakken krijgen.”

,,Volgens onze familie is Michael vermoord. Ik voel gewoon dat het om het geld te doen was. Michael was meer dan een miljard dollar waard door de rechten op zijn muziek. Daarom is hij vermoord. Dood was hij meer waard dan levend.”

Volgens de 53-jarige La Toya was haar broer in de macht van schimmige figuren die de ‘King of Pop’ manipuleerden. Zij zouden ervoor hebben gezorgd dat Jackson afhankelijk werd van medicijnen, zodat ze hem als een marionet konden sturen.

Ook zouden ze de familie op afstand hebben gehouden. Als gevolg van het complot zou Jackson volgens zijn zusje de ,,eenzaamste man ter wereld” zijn geweest.

Verder stelt La Toya dat er op de dag van Jacksons dood juwelen en 2 miljoen dollar (1,4 miljoen euro) uit de woning van de popzanger verdwenen zijn, een bedrag dat volgens haar doorgaans contant rondslingerde in het huis.

Ruim twee weken geleden overleed Jackson aan de gevolgen van een hartstilstand. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht. De politie sluit moord vooralsnog niet uit.

Lees het hele interview hier.

(bron: ANP / News of The World)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Michael Jackson vermoord door samenzweerders

  1. Pingback: Big MJ hoax: Wie vermoordde Michael Jackson? | Hoax

  2. ashely

    zielig voor michael dat hij dood is ik mis hem zo erg Tjaa iederen gaat dood hoor ik lieg nooit ?? michael jackson blanket JACKSON paris jackson price jackson mooie naamen heeft hun ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>