Jeff Goldblum en Harrison Ford overleden

De ene is bekend van Indiana Jones, de ander van Jurassic Park, maar over beide ging het gerucht dat ze waren overleden. Harrison Ford en Jeff Goldblum.

Naast Michael Jackson ging het ook het gerucht de ronde dat deze twee sterren waren overleden. Voor Goldblum ging het gerucht dat hij tijdens film-opnames in Nieuw-Zeeland het loodje had gelegd. Harrison Ford zou zijn overleden tijdens een boottocht over de Franse Riviera.

Achteraf blijken beide verhalen een hoax te zijn. Eerder deed hetzelfde verhaal de ronde over Tom Cruise en Tom Hanks. Ook deze verhalen bleken verzonnen te zijn. Waarschijnlijk is de hoax de ronde gaan doen, omdat Harrison en Goldblum samen in een nieuwe comedy gaan spelen, genaamd Morning Glory.

Volgens Snopes.com zouden de verhalen automatisch zijn gegenereerd door een zogenaamde prank-site. Mensen kunnen op zo’n site een willekeurige naam invullen, waarna er een compleet – verzonnen – verhaal wordt verzonnen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jeff Goldblum en Harrison Ford overleden

  1. Pingback: George Clooney dood | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>