Jezus in zak Chipitos (filmpje)

Jezus is terug op aarde, geen onbevlekte ontvangenis, de redder werd gevonden in een zak chips. Een koppel uit Dallas vond hem tijdens een avondje chips eten voor de televisie. En ze noemen hem Cheesus. De twee ongelovigen waren stomverbaasd en weten nu zeker dat er meer is tussen hemel en aarde. Halleluja!

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jezus in zak Chipitos (filmpje)

  1. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>