Obama gaat drugs legaliseren

Terwijl de Nederlandse regering voorzichtig oppert het drug gedoogbeleid op te heffen, schijnt Obama van Amerika een nieuwe vrijstaat te willen maken. Maar dit doet hij alleen wanneer tenminste 1 miljoen Amerikanen een smsje sturen naar een bepaald telefoonnummer, volgens een tekstbericht ontvangen door tienduizenden Amerikanen.

Vette onzin, gewoon ordinaire spamsms. Jammer, dachten wij hier die Amerikaanse drugstoeristen met hun foute T-shirts eindelijk kwijt te zijn.Origineel bericht:

I got a text message this morning saying that Obama would legalize marijuana if it had 1 million supporters. We are supposed to call a phone number to record a vote – phone number 973.409.3274 and press pound – haven’t done it, just wanted to check first.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>