Zwanger worden van een lijk? Dat kan!

Stel, je wilt heel graag kinderen, maar hebt geen zin in een man. Of je kunt er niet eentje krijgen. Grijp dan nu je kans en laat je bevruchten door een lijk. Een Texaanse vrouw heeft het sperma van haar overleden zoon laten afnemen en zoekt nu een moeder voor haar toekomstige kleinkinderen. De 21-jarige zoon overleed vorige week na en vechtpartij. Omdat hij volgens zijn moeder een vurige kinderwens had, kwam de moeder in actie. Een rechter heeft toestemming gegeven voor het afnemen van het sperma. Nu maar kijken wie het sperma van een overleden jongen tot zich wil nemen… Ik sla ff over.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>