‘Michael Jackson huurt dubbelganger in voor afscheidsoptredens’

De geruchten dat Michael een dubbelganger zal inschakelen voor in ieder geval een deel van zijn afscheidsconcerten, worden steeds sterker.

En dat is best aannemelijk, de kans is groot dat de King of Pop zijn teksten en danspasjes na jarenlang stilzitten niet meer kan onthouden, met het inhuren van een dubbelganger zou hij een grote afgang voorkomen.

Ook tijdens de laatste persconferentie zou een dubbelganger Michael’s plaats al hebben ingenomen. Volgens sommige kijkers had de 50-jarige Michael Jackson een opvallend vierkante kin, een zwaardere stem en een wat ongemakkelijk loopje. De echte Michael zelf lag op dat moment met een warme kruik in bed, niet zo raar nadat hij de nacht daarvoor doodziek door zijn hotel strompelde.

Overigens zijn er ook mensen die beweren dat de echte Michael al jaren hartstikke dood is. Volgens een emailbericht zou het lichaam van de zanger al jaren geleden gevonden zijn. Het stoffelijke overschot werd gevonden door een paar bouwvakkers tijdens graafwerkzaamheden aan de stoomtrein van Jackson’s pretparkje Neverland. Na onderzoek bleek het er al ruim 20 jaar te liggen. Sindsdien zou het management een aantal vaste dubbelgangers in dienst hebben genomen.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “‘Michael Jackson huurt dubbelganger in voor afscheidsoptredens’

 1. michael van der mout

  michael jackson dubbelganger?

  dat is de meest achterlijke verhaal die ik ooit heb gehoord wanneer houd het in gods naam op?

  de pers is zelf gestord.

    /   Reply  / 
  1. nicole

   precies

     /   Reply  / 
 2. B

  HAHAHAHA wat een onzin zeg. En dan dat verhaal van een opvallend vierkante kin. Nou neem van mij aan dit was echt wel de echte Michael Jackson…hij ziet er hetzelfde uit als op alle recente beelden van hem shoppend in LA.
  Je kan het horen aan zijn stem en aan zijn manier van doen…vergelijk dit met beelden uit de jaren 80 en je ziet dat hij dit nog steeds is hoor! grappig hoe dit soort verzonnen verhalen snel in veel media serieus worden genomen. Denk je ook maar echt dat men het risico gaat nemen om een dubbelganger in te zetten…een productie waar honderden mensen zich mee bezig houden die dan allemaal dat geheim met zich meedragen…lijkt me zeeeeeer onwaarschijnlijk!

    /   Reply  / 
  1. André de Hooge

   Als hij hier zin in heeft, moet hij dat doen!!!

     /   Reply  / 
 3. amita bachen

  jaaa de echte micheal jackson hebben ze opgehangen en ik was erbij????

    /   Reply  / 
  1. Candyy

   egt hee shit jung ik kan da joenk wel slage :s
   net of die al dood was :s
   ik haat die mins en dan die a.u.b ik krijg er stress van mes in zen stroop steke junge :s

     /   Reply  / 
 4. nicole

  moet ie flikken, maakt ie iedereen kwaad mee

    /   Reply  / 
 5. boeien

  Junge loser leert eerst iets te goe verzinnen :d
  iedereen vind u stuk artikel dikke zever Ö
  ge doe juist vn ik wil aandacht geef me nu eens aandacht :s
  toe nou get a life .
  ge houd ur mond van michael .
  Jaloerse tik
  krijgt te klere gvd
  !!!!
  niemand vind u boeient alleen heel ambetant !!!

    /   Reply  / 
 6. Pingback: De 25 grootste verzinsels over Micheal Jackson | Hoax

 7. Pingback: The Voice Ben Saunders heeft dubbelgangers | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>