Intelligente jongen (22) zkt. Aziatisch meisje

Even voorstellen, dit is onze Amerikaanse vriend Perseus, hij is op zoek naar een leuk Aziatisch meisje om kindjes te maken en gelukkig te worden.

Deze slimme jongen is overigens helemaal niet veeleisend, alle Aziatische meisjes tussen de 16 en 23, klein gebouwd, niet langer dan 1 meter 50, geen Paris Hilton, er moet wel wat vlees aanzitten en ze moet van sushi, tekenfilms en videogames houden.

Gelukkig heeft Perseus ook een heleboel in de aanbieding. Hij is hoog opgeleid, heeft een gezellige bos krullen en een bril. Hij heeft een grote collectie manga en stripboeken en in het weekend speelt hij roleplays. En in het echt is hij nog knapper als op de foto.

Tot slot, benadrukken we dat deze oproep volkomen serieus is. Wij wensen Perseus veel succes met het vinden van zijn droomvrouw. Helaas voor hem hebben wij alleen maar Russische meisjes in de aanbieding.

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Intelligente jongen (22) zkt. Aziatisch meisje

  1. AndrƩ de Hooge

    Wat is er mis met niet Aziatische meiden????? Neem er daar eentje van!!! Lul!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>