Is dit filmpje wel echt?

Al een tijdje stond dit filmpje op YouTube, we zien een bizarre bruiloft
die letterlijk in het water valt
. Maar is het wel echt?

Verdachte omstandigheden, toen in de reacties onder het filmpje kijkers gingen speculeren over de echtheid van de beelden werd het filmpje offline gehaald en onder een andere naar weer gepost. Oordeel zelf!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Is dit filmpje wel echt?

 1. jacco

  nep!

    /   Reply  / 
 2. tripleX

  Op het belangrijkste moment: het moment dat zij het jawoord geeft, zal iedere filmer inzoomen op de bruid.
  Wat doet deze filmer, hij zoomed naar achter, net zover dat hij het struikelen goed in beeld zal krijgen. Hij wist wat er ging gebeuren.
  Is al genoeg om te weten dat het nep is.
  Komt nog bij: hij struikelt, languit, over z’n eigen benen, terwijl hij twee korte stappen doet, wat al totaal onwaarschijnlijk is. En er is geen snelheid, geen energie, hij is makkelijk op te vangen. En héél toevallig gebeurt het ook nog eens waar de bruid en dominee op het uiterste randje van een zwembad staan. En héél toevallig vallen ze niet naar voren, en weten ze elkaar niet in evenwicht te houden en gaan het water in. Drie mensen omgooien zonder snelheid erachter is totaal onwaarschijnlijk.

    /   Reply  / 
 3. André de Hooge

  Je kunt filmpjes zo bewerken dat het allemaal echt “lijkt”.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>