Jezus opgesloten in lavalamp

“Heb ik dat”, moet deze Australische man gedacht hebben. Toen hij erachter kwam dat Jezus samen met zijn stiefmoeder Maria zat opgesloten in zijn lavalamp.

Bijna was John teruggegaan naar de winkel. De twee heiligen maakte namelijk nogal wat herrie en de lamp ging ook niet meer uit. Maar toen Jezus hem beloofde dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn, besloot hij het lampje toch te houden.

Nu staan ze samen met een paar Xenos-engelen en een plastic bos witte rozen van de Blokker op het dressoir. Het tafereeltje is voor iedereen te bekijken op de website: holymarylamp.com.

Volgens John heeft hij sinds hij de lamp in zijn bezit heeft al verschillende banen en geld aangeboden gekregen. Hij heeft zelfs zijn partner via de lamp ontmoet, ze zat achter de kassa van de Xenos, waar hij engelen kocht, die nu ter decoratie naast de lamp staan.

En ook de herrie, die Jezus en zijn stiefmoeder maken went, alleen soms bekent John: “Als het te erg wordt schud ik de lamp wel eens goed door elkaar.”

Lees ook:
Jezus weer opgestaan?
Maagd Maria weerspiegelt in ruit en salsa

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jezus opgesloten in lavalamp

  1. André de Hooge

    Eerst bewijzen dat het echt Jezus is!!! Anders vind ik dit ronduit een belediging!!!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

  3. Pingback: Hoax history: Ook Allah doet verstoppertje | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>