Met deze app laat je een UFO landen in je achtertuin

Zo af en toe verschijnen er wel eens foto’s of filmpjes van UFO’s, maar echt helemaal zeker weten we het nooit. Zouden aliens bestaan? Tegenwoordig wordt het wel steeds makkelijker om het te faken, dat is zeker.

Het is nu zelfs zo makkelijk dat echt iedereen een UFO in zijn of haar achtertuin kan laten landen. Er is namelijk een app voor gemaakt. Soms zorgt een filmpje dat met zo’n app gemaakt wordt ervoor dat allerlei media erin trappen. Wil je zelf ook zo’n app? Check hier een overzichtje.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>