Jezus weer opgestaan?

Volop engelentoerisme deze dagen. Traditioneel met december duikt kindeke Jezus weer overal op, logisch want het is kerst!

Medewerkers van het International Music and Sound in Ludington, zagen het gezicht van Jezus terug in de houten kast van een gitaar. Normaal zou de gitaar $500 doen, maar de eigenaar van de muziekwinkel houdt het instrument nu voor zichzelf. Hij hoopt daarmee dat zijn zonden en het feit dat hij vorig jaar de winkel van een concurrent in de fik stak, vergeven zijn.

Wel te koop is het katten, hondenluikje met een afbeelding van de zoon van God. Bieden kan vanaf $1185 op veilingstie Ebay.

Ook Lois Preira uit Ullswater Road ziet de beeltenis van een gezicht, wanneer ze gezellig met zus Jo de familieroddels over hun andere zus bespreken. Het gezicht ontstaat op een in de thee gesopt chocoladekoekje. Het tweetal twijfelde nog, is het onze oudste zus? Nee, natuurlijk niet het is Jezus?

Lees ook: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>