Myths In Science: Tieten kijken verlengt leven man

Ook dokters en wetenschappers liegen wel eens. Hoax.blog.nl wandelt als een reus door de medicijnkast en presenteert, de grootste wetenschappelijke mythen allertijden.

Porno kijken is legitiem! Zeker als je man bent, want dan leef je langer. Dit zou blijken uit Duits onderzoek van arts dr. Karen Weatherby.

Wanneer mannen regelmatig naar vrouwenborsten staren, levert ze dat minimaal vijf jaar extra leefgenot op. Dit omdat ongeveer 10 minuten per dag kijken naar grote borsten overeen komt met 30 minuten aerobics. De seksuele opwinding zorgt voor een actief hart en bevordering van de bloedcirculatie.

Het onderzoeksteam van Weatherby volgde gedurende vijf jaar de gezondheid van 200 mannen. De helft van de mannen keken nadrukkelijk naar vrouwenborsten, de andere helft moest bij het naderen van een vrouw, snel de andere kant uit kijken en denken aan pannekoeken.

Na vijf jaar bleek dat de tietenkijkers een lagere bloeddruk hadden, een kalmere polsslag en ook nog eens een verminderd risico op hart- en vaatziekten.

Weatherby gooit er nog een paar extra claims uit: “Uit ons onderzoek blijkt dat een paar minuten per dag staren naar grote borsten de kans op een hartaanval met de helft vermindert. En daarom adviseer ik mannen boven de 40 naar tenminste tien paar borsten met minimaal cup D per dag te begluren.

Nu willen we je niet teleurstellen, maar bovenstaande onderzoeksresultaten zijn een vette hoax. Want nooit gepubliceerd in de New England Journal of Medicine en ook onderzoeker Karen Weatherby bestaat niet. De uitkomsten van het tietenonderzoek staan al sinds het begin van deze eeuw, regelmatig op de wetenschapspagina’s van de tabloids. Nog een extra reden om de resultaten in twijfel te trekken.

Wij hebben ook nog een claim: Van kijken naar borsten wordt je blij. Niemand kan dat ontkennen. Hebben wij geen wetenschappelijk bewijs voor nodig. Mocht er overigens ooit een arts zijn die dit wil onderzoeken: Bij deze melden wij ons aan als proefpersoon.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Myths In Science: Tieten kijken verlengt leven man

 1. bernard domski

  lekker

    /   Reply  / 
 2. bernard domski

  lekker genieten

    /   Reply  / 
 3. online roulette spelen

  Op zich een geweldige bijdrage, maar zou je volgende keer wat gedetailleerder kunnen zijn?

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Holiday Cottages Fife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>