15-jarige Summer moord door

MY NAME IS SUMMER…I AM 15 YEARS OLD WITH BLONDE HAIR AND BLOOD SHOT EYES. I HAVE NO NOSE OR EARS. I AM DEAD. IF U DO NOT SEND THIS TO 15 PPL IN THE NEXT 5 MIN., I WILL APPEAR TONIGHT UNDER YOUR BED, YOU WILL HEAR ME…. AND SEE ME FOR ONLY A SECOND……. BUT WITH MY KNIFE….. I WILL KILL YOU.

THIS IS NO JOKE………. SOMETHING GOOD WILL HAPPEN TO U TONIGHT AT 10:22 IF YOU SEND THIS TO 15 PPL. SOMEONE WILL CALL U OR TALK TO U ONLINE AND SAY I LOVE U. DON’T FORWARD… COPY AND PASTE……… THIS IS NOT A JOKE

Als we dit mailtje moeten geloven zijn wij het volgende slachtoffer. Net even onder bed gecheckt, beetje stoffige boel. Summer als je vannacht komt, neem dan gelijk een stofzuiger mee. En bedankt!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>