Russisch meisje in de mail, deel 4

Onze verzameling wordt steeds groter. Anna is al het vierde Russische meisje dat zich aan ons aanbiedt via onze mailbox.

Deze 25 jarige brunette omschrijft zichzelf als een sociaal, maar eenzaam meisje, zonder slechte eigenschappen, dat houdt van lange wandelingen langs oude gebouwen. Ze vertelt vol liefde over haar geboortestadje Kirov.

Maar ze is vooral geĆÆnteresseerd in mij, wanneer ik jarig ben, wat mijn sterrenbeeld is en of ik toe ben aan een serieuze relatie. Want daar is Anna naar op zoek, te vaak is ze teleurgesteld door Russische mannen, dus nu wil ze graag een vriendje over de grens. En ik schijn de gelukkige te zijn.

Toch kan ik niet op dit aanbod ingaan, ik val nu eenmaal op rood. En daarom stuur ik dit mailtje door aan mijn Amerikaanse vriend Perseus!

Anna’s originele liefdesverklaring:

Hello!

I shall be very glad if my letter of you will interest. My name is
Anna. To me 25 years, I very kind and sociable girl. I live
Not the big but beautiful city under name Kirov. In my city very much
Many beautiful places where are possible to take a walk, and at you many beautiful places in
City where it is possible to take a walk? I very much like to walk on the nature, at us in
City very beautiful nature, our city has many beautiful lakes. And
You have beautiful lakes about your city? My birthday 26
February, on a sign on the zodiac a fish, and when your birthday and who you on
To sign on the zodiac? I shall tell not much about myself the young lonely girl, I
I search to myself for the man for serious relations. I do not want to play and I do not want
That me deceived. I want will find to myself the person which me
To like, I am tired from deceits of the Russian men. I want to construct
Good family I want to have children. I want to find the person which
Me when will not deceive also which me will appreciate, respect
And to like. I search for the person to which I can always trust, which not
Me will offend which me will preserve and always to protect in
What case or problems. I am tired from loneliness, I want to love and
That me loved! My ideas are close to yours? I not
I I have bad habits smoke I drink, and you smoke? You are accustomed
To drink? I am very much interested in acquaintance to you. I shall be very glad
If your answer to my letter appears fast. I am very much interested
In search of the present of the man. I shall wait for your letter.

Anna.

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Russisch meisje in de mail, deel 4

 1. Pingback: Russisch meisje in de mail, deel 5 | Hoax

 2. Pingback: De 10 meest hardnekkige spammails | Hoax

 3. Pingback: Russisch meisje in de mail, deel 6 | Hoax

 4. Richard

  Hallo redactie,

  Na vijf e-mailtjes heen en weer naar een zekere Olosua (of Oluseija) kwam de aap uit de mouw. Ze had als een visum geregeld en wilde meteen naar me toekomen in Amsterdam. Leuk tot dan toe, vooral de betoverende foto’s die ze me stuurde. Toen kwam de aap uit de mouw. Ze moest bij de douande 1800 euro laten zien om Ć¼berhaupt naar Nederland te kunnen. Dat had ze natuurlijk niet. Ik zou het geld (liefst vandaag nog sturen….) en het meteen in Amsterdam weer terug krijgen. Met veel knufffels, kusjes en de leuke tijd die we zouden hebben. Alle e-mailtjes waren in zeer gebrekkig Nederlands geschreven. Waarschijnlijk overgezet via translate.google.com Ik heb het zo gespeeld en gezegd dat ik haar op zou halen in Moskou en zelf het geld zou laten zien.Guess what? Nooit meer wat gehoord van de mooie Olusoa.
  Dus mannen, wees gewaarschuwd. Maak nooit geld over, want je liefje komt echt niet opdagen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>