KPN waarschuwt voor meest vernielende virus ooit

Je kunt maar beter de computer uitlaten deze week. Jos Ghijsen, administratief medewerker van KPN heeft in zijn glazen bol gekeken. En voorspelt de uitbraak van een zeer ernstig computervirus.

Het digitale griepje, verwijdert alle belangrijke bestanden van de harde schijf en stuurt jouw digitale wachtwoorden direct door naar corrupte Russische misdadigers, die vervolgens via valse pincodes jouw bankrekening plunderen.

Natuurlijk vette nep allemaal, daarom verzoeken wij iedereen dit bericht aan tenminste 25 mensen door te sturen. Want dat is beter dan de hele week helemaal niet meer internetten. Er zijn namelijk genoeg leuke dingen te beleven, bijvoorbeeld dit en vergeet ook dit niet. Zonde om gemist te hebben.

Lees ook:
Kassa waarschuwt: ‘Postcard From Hallmark’

Het gaat op de volgende mail:

direct lezen en doorsturen. GEEN GEINTJE !!!!!

Jos Ghijsen
Allround Administratief Medewerker
KPN
Zakelijke markt
Shared Service Center Accounting NL
Postbus 2596
6401 DB Heerlen
Telefoon: (040) 289 22

Onmiddellijk lezen en doorsturen naar iedereen die je kent. Aandacht !!!! Hallo Je mag het volgende zeer ernstig nemen. Je harde schijf zal crashen en iemand anders op het Internet neemt jouw naam en password over.

Het is nog maar pas in circulatie, vanaf dinsdag. Het is een nieuw en heel gemeen virus waarvan weinig mensen op de hoogte zijn. Een nieuw virus werd pas ontdekt en volgens Microsoft normen is dit virus het meest (?) vernielend ooit!!!!!!!!!

Dit virus werd gisteren namiddag ontdekt door McAfee en er werd nog geen bescherming ontwikkeld. Het virus vernietigt gewoon Sector Zero van de harde schijf, waar alle vitale informatie van de computer gestockeerd is.

Het virus werkt als volgt: Het verzendt zich automatisch naar alle adressen van uw ‘address book’ onder de naam ‘A Virtual Card for You’. Zodra de zogezegde virtuele kaart geopend wordt, blokkeert de computer en moet de gebruiker heropstarten.

Op het ogenblik dat de toetsen ‘ctrl+alt+del’ of de reset toets gebruikt worden, vernietigt het virus Sector Zero, wat een definitieve vernietiging van de harde schijf betekent. Volgens CNN heeft het virus gisteren in een paar uur tijd paniek gezaaid in New York.

Open dus geen e-mail met als onderwerp ‘A ?virtual Card for You’. Zodra u zo ‘n mail ontvangt, moet u deze ?onmiddellijk deleten. Bovendien heeft Intel het bestaan van een andere zeer vernielende virus aangekondigd.

Indien u een e-mail ontvangt met ?als onderwerp ‘An Internet Flower for You’, moet u deze onmiddellijk deleten, zonder te open. Het virus vernielt alle ‘dynamic link libraries’ files (.DLL). Uw pc zal onmogelijk kunnen heropstarten!

Stuur dit bericht naar al uw kennissen. Beter 25 maal ontvangen dan helemaal niet.

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “KPN waarschuwt voor meest vernielende virus ooit

  1. Pingback: Best hoax ’09: Januari houdt zich schijndood | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>