Hotels ontvangen dreigmails zoon Osama

Steeds meer internationale hotelketens in Azië zijn per mail bedreigd door iemand die de zoon zou zijn van een van de sleutelfiguren van Al-qaeda.

In de mail met als onderwerp: ‘Your hotel is on the list’ worden de hotels herinnerd aan de bomaanslag op het Marriott hotel in Islamabad. De afzender, Abdulla Rahman, eist binnen 48 uur een mailtje terug, anders bommetje erop en boem! De mail wordt afgesloten met de regel ‘Dr. Rahman Abdulla Director of Nuclear Energy Al-Qaeda Sunni Islam Movement’.

Abdulla Rahman heeft zijn mail op zaterdag 24 januari verstuurd. Hij zegt te wachten op order van Ayman al-Zawahiri, topman van het terreurnetwerk.

Zoeken de grappenmakers uit Weesp het tegenwoordig ook over de grens? Of hebben we hier toch echt te doen met Osama jr.? Wij denken eerder aan een Russische spamkoning op zoek naar zieltjes voor zijn oplichtingspraktijken.

De bewuste e-mail

From: Abdulla Rahman

To: X

Sent: Saturday, January 24, 2009 10:50 AM

Subject: YOUR HOTEL IS ON THE LIST

My name is Abdulla Rahman, I am the son of Abdel Rahman, My father was one of the key player in Al-qaeda. http://www.janes.com/security/international_security/news/misc/janes010928_1_n.shtml But presently I am an Al-Qaeda agent incharge of explosive. I hope you heard of mariott hotel bombing in Islamabad last year, we bomb marriot because they refuse to negotiate with us. Other hotels on our list negotiatiated except them because they want to prove that they are stubborn and this is what we did to their hotel.

Click on the link below and have a look: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/asia/article4798209.ece http://www.securitymanagement.com/news/al-qaeda-suspected-marriott-hotel-blast-islamabad-004639 I just want to let you know that your hotel is on the top list of the hotels that we are going to Bomb this year due to some nefarious activities going on in your hotel.

Your hotel is on the list. I am just waiting for go ahead orders from our deputy Operation Chief Ayman al-Zawahiri . I am just an Al-Qaeda agent incharge of Hotel Bombings and the names on the list, but your hotel can escape this bombing. if you value your hotel and your customers, you can negotiating with me so that I will remove your hotel name from our list.This is the only way your hotel can escape this year’s bombing and this shall be possible as soon as you negotiate with me.

So if you are ready to negotiate with us, reply this mail within 48hours. If you do not negotiate with us, then I am sorry I can not help you. Allah will have mercy on you for loosing your hotel.

Need more information about Us, visit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Al-Qaeda#Ideology May Allah be with you. Dr. Rahman Abdulla Director of Nuclear Energy Al-Qaeda Sunni Islam Movement.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hotels ontvangen dreigmails zoon Osama

  1. Eilander

    Ja hoor, hier in Nederland ook ontvangen in mijn hotel. Ip-adres komt uit Duitsland, maar dat kan natuurlijk ook een proxy zijn. Afkomstig van ene [email protected], dus lekker geloofwaardig… :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>