Luie spam-oplichter belooft miljoenen

Tja, je hebt geraffineerde spammers, die zich uitgeven voor een arm Russisch gezin zonder geld, dat bibberend in hun flatje zit. Want, geen kachel en jij kan die kachel voor ze kopen, kost maar 200 euri.

Maar je hebt ook luie onervaren spammers, die wel een lesje doelgericht spammen kunnen gebruiken. Zo hebben wij vandaag onder tafel gelegen van dit spam mailtje.


Uit de vertaling:

Hallo,
Ik ben MR.CHAO WEI, van de bank of China. Ik heb een zakelijk voorstel van US$18,600,000.00 voor u. Ik heb alleen even al uw persoonlijke gegevens nodig, dan stuur ik u alle details. Stuur maar even een mailtje als u interesse hebt.
Groetjes,
CHAO WEI.

De originele spammail:

Good day,

I am MR.CHAO WEI, Bank of China (Hongkong),I have a business proposal
of (US$18,600,000.00) for you from my bank.Finally after that I shall provide
you with more details.Please send me your response for more information

email me if ineterested:

Regards,
CHAO WEI.

Goh, Chau wat aardig, hier heb je onze bankrekeningnummers, adressen en creditcardgegevens. We zien je voorstel graag tegemoet. Ongelooflijk, dat mensen hier intrappen. Maar eigenlijk ook wel zielig dat Chau, deze week ondanks alle miljoenen mailtjes, weer geen Bami Goreng eet.

Lees ook:
Russische bedelmail om kachel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>