Dakloos stel verzint ongeluk voor gratis slaapplek in ziekenhuis

Een dakloos stel heeft zondag de politie gebeld omdat ze zwaargewond zouden zijn geraakt bij een ongeluk in Den Bosch. Maar toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat er niets aan de hand was. Het stel had het ongeluk verzonnen, omdat ze hoopten op een gratis slaapplek in het ziekenhuis.

De man had geen zichtbare verwondingen, maar omdat hij raar deed en constant met zijn ogen rolde, besloten agenten om hem voor de zekerheid toch maar naar het ziekenhuis te brengen. Het verhaal dat een scooterrijdster na het ongeluk was doorgereden werd door twee getuigen bevestigd. Het stel had het dus goed voorbereid.

Bron: sxc.hu

Maar toch vielen ze door de mand. De politie herkende het slachtoffer en de ‘getuigen’, omdat ze eerder al op het politiebureau waren geweest, op zoek naar onderdak. Naar eigen zeggen waren ze uit de opvang gezet.

Ze zijn aangehouden voor het afleggen van een vals verklaring. Het was nogal een dure grap, want voor het ‘ongeluk’ kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>