‘Meisje (16) bijna dood na twee bier en paar shotjes’

Op Lindanieuws.nl werd zaterdag een schokkende brief gepubliceerd. Een moeder wilde anderen waarschuwen, omdat haar dochter van 16 jaar oud bijna was overleden aan een alcoholvergiftiging. En dat alles na twee biertjes en zes shotjes. Ze zou zo’n hoog promillage hebben, dat zelfs een volwassen man eraan had kunnen sterven.

Bron: sxc.hu

De hele brief kun je hier checken. Maar eh… Een beetje raar is het wel. Met twee bier en zes shotjes in twee uur zit je promillage ongeveer op 2. Dan ben je behoorlijk dronken en het is ook niet verstandig om als jong meisje z veel te drinken, maar pas vanaf een promillage van 3 of 4 kun je symptomen krijgen van een alcoholvergiftiging. De brief van de moeder is dus een hoax… Of haar dochter had stiekem toch iets meer gedronken dan dat ze verteld had. Ze zou natuurlijk niet de eerste zestienjarige zijn die daar niet helemaal eerlijk over is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>