‘Whatsapp gaat 5 euro per maand kosten’

Eens in de zoveel tijd duiken ze weer ergens op, meldingen waarin staat dat een gratis dienst opeens betaald gaat worden. Nu is het weer de beurt aan Whatsapp, meldt Androidworld.nl.

Volgens de site gaan er advertenties rond waarin wordt gesuggereerd dat je Whatsapp-licentie is verlopen en dat je 5 euro per maand moet betalen. De advertenties verwijzen door naar andere abonnementsdiensten die helemaal niets met Whatsapp te maken hebben.

Whatsapp kost in princiep maar €0,89 per jaar, alhoewel Android-gebruikers die licentie nog steeds niet hebben hoeven betalen. Geen paniek dus, die berichten over vijf euro per maand zijn een hoax.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Whatsapp gaat 5 euro per maand kosten’

 1. laila

  Ik wil niet dat whatsapp al mijn priveberichten leest. Hoe krijg ik dit voor elkaar zonder geen gebruik te maken van whatsapp?

    /   Reply  / 
  1. Jolien van de Griendt Auteur

   In principe mag Whatsapp je berichten niet lezen of gebruiken, maar voor zover ik weet is er geen speciale manier om ervoor te zorgen dat je het zeker weet.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>