R.I.P.: Twitter rouwt om dood Miley Cyrus

We hadden er al even geen meer gehad, maar het is weer tijd voor een doodverklaarde beroemdheid. Dit keer is Miley Cyrus de sjaak. Afgelopen week werd een foto van Miley op facebook gepost, waarop ze er laveloos bijligt met een potje pillen ernaast. De titel: ‘SHOCKING! Miley Cyrus thuis dood gevonden’. Inderdaad, daar klikken de mensen dan toch even op.

De foto is wel echt van Miley, maar het is een shot uit haar videoclip voor ‘Blonde SuperFreak steals the Magic Brain’. Die kwam eerder deze maand uit.

Deze foto ging rond. Bron: twitter.com/lionsground

Goede omstandigheden
Degene die deze hoax bedacht heeft, heeft ‘t goed uitgekiend. Miley lag de afgelopen tijd regelmatig in het ziekenhuis vanwege allergische reacties en moest daarom concerten afzeggen. Ook was ze de laatste paar dagen stil op de sociale media, wat de geruchtenmachine alleen maar verder aanzwengelde.

Miley heeft zelf nog niet gereageerd. Volgens de Huffington Post gaat ‘t verder goed met haar. Een vriendin heeft gezegd dat ze het grappig vindt dat mensen het nog steeds geloven.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>