Filmpje met bewijs dat Paul Walker ongeluk overleefde is virus

Er zijn nog altijd mensen die druk zijn met de complottheorieƫn rond Paul Walkers dood. Na het verschijnen van een autopsierapport zouden de meeste geruchten de kop ingedrukt moeten zijn, maar nu circuleert er een filmpje op Facebook. Het zouden beelden zijn van het ongeluk, waarop te zien is dat Walker het gewoon overleeft. Dat meldt The Epoch Times.

Na de dood van de acteur gingen al snel verhalen rond dat het auto-ongeluk waarbij hij omkwam in scene gezet zou zijn. Hij zou hulp gehad hebben van de Fast and Furious crew. Zijn broer liet weten dat hij de verhalen respectloos vond.

Bron: sxc.hu

Het filmpje dat nu op Facebook circuleert is dan ook een hoax. Wie op de link klikt wordt omgeleid naar een website die lijkt op een Facebook-pagina. Daar moet je opnieuw inloggen met je Facebook gebruikersnaam en wachtwoord. De oplichters achter de pagina komen zo aan je gegevens en kunnen via jouw Facebook-pagina meer spam verspreiden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>