Twitter rouwt om dood Will Smith

De Fresh Prince zou overleden zijn. Of in ieder geval, dat denkt Twitter. Daar vliegen de RIP’s voor acteur Will Smith namelijk weer eens in het rond. Hij zou doodgegaan zijn tijdens opnames voor een film in Nieuw-Zeeland.

Dat is natuurlijk een hoax. Steeds meer mensen worden wantrouwig als er weer eens een doodverklaring rondgaat. “Waarom zeggen mensen RIP Will Smith? Ze geloven echt alles wat ze lezen”, schrijft YANyaBISH.

Bron: sxc.hu

Maar er zijn vooral nog steeds veel mensen die er wel intrappen. “Oh shit, Will Smith is vanmorgen doodgegaan ( RIP!”, tweette Hannah Bond. “RIP Will Smith. Dat is echt heel erg treurig nieuws”, aldus MattieMatt3.

Nog een hoax

Will Smith was een paar weken geleden ook al slachtoffer van een hoax. Toen dachten mensen dat hij getweet had dat er een extra aflevering van Fresh Prince zou komen, maar het account was nep.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>